Zoek...
Ash op 15 maart te zien in Paradiso Noord

Ash op 15 maart te zien in Paradiso Noord

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-11-06 07:00:00 • 1 min lezen

Rock

Ash op 15 maart te zien in Paradiso Noord

De Noord-Ierse band Ash speelt op 15 maart in Paradiso Noord in Amsterdam. De show staat in het teken van het nieuwe album 'Teenage Wildlife: 25 Years Of Ash'. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 8 november om 10:00. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso.

Ash is in de oorspronkelijke bezetting te zien, aangevuld met gitarist Charlotte Hatherley. Op 'Teenage Wildlife: 25 Years Of Ash', die op 14 februari zal verschijnen, komt het beste van Tim Wheeler en de zijnen voorbij. Denk o.a. aan hits als Girl From Mars, Oh Yeah en Gold Finger.

Tegelijk met de aankondiging is de bijbehorende video voor de geremasterde versie van de single Jack Names The Planets verschenen. De band werd in 1992 opgericht, hoewel de naam Ash pas 2 jaar later een feit was toen frontman Wheeler en bassist Mark Hamilton drummer Rick McMurray aan zich wisten te binden. Sinds het uitbrengen van het mini album Trailer en de in 1996 uitgebrachte volledige debuutplaat 1977, zijn er nog tal van studioplaten uitgebracht waarop de band altijd grossierde in een pittig en puntig gitaargeluid en liedjes vol aanstekelijke melodieën. Veel hiervan is terug te horen op Teenage Wildlife: 25 Years Of Ash.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is. 

 

Rock

Deel via social media: