Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-08-26 07:00:00 • 6 min lezen

Ben Howard 18 december naar Heineken Music Hall in Amsterdam

Op donderdag 18 december komt Ben Howard voor een show naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Dit maakte Giel Beelen zojuist bekend op 3FM. De voorverkoop van dit concert start aanstaande vrijdag om 10:00 uur.

Ben Howard werd 27 jaar geleden geboren in Londen en bleek al snel een creatieve jongen vol fantasie. Rond zijn 10e levensjaar begon hij met het schrijven van zijn eerste nummers, en bleef dat doen. Vlak voordat hij zijn universitaire studie afrondde koos hij ervoor om full time voor de muziek te gaan en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Zijn muziek bracht hem naar zo'n beetje elke club in Engeland.

Zijn grote doorbraak kwam in 2011. Met het nummer "Keep Your Head Up" van het album Every Kingdom bewees hij zijn folky singer/songwritersschap naar een groot publiek te kunnen brengen. Zijn succes leverde hem een Mercury Prize nominatie en 2 Brit Awards op.

Onlangs kondigde Ben Howard zijn nieuwe album Forget Where We Were aan, waarvan de gelijknamige single inmiddels in promotie is gegaan. Ben Howard zelf en zijn drummer en goede vriend Chris Bond produceerde het album.

Op 8 september staat Ben Howard eerst nog in Paradiso. Dit concert was binnen enkele minuten uitverkocht.                                 

3FM Presents

Ben Howard

Donderdag 18 december, Heineken Music Hall – Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur. Tickets: €35 (excl. Servicekosten)

 

Kaartverkoop start vrijdag 29 augustus om 10:00 uur via: www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (45 cpm). Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/benhoward. 

Deel via social media: