Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-09-09 07:00:00 • 6 min lezen

Ben Howard voor een derde show naar de Heineken Music Hall

Omdat ook de tweede HMH show van Ben Howard binnen no-time uitverkocht was, is er een derde show aan zijn zegetocht door Nederland toegevoegd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 20 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop van dit extra concert start aanstaande vrijdag, 12 september, om 10:00 uur.

Ben Howard werd 27 jaar geleden geboren in Londen en bleek al snel een creatieve jongen vol fantasie. Rond zijn 10e levensjaar begon hij met het schrijven van zijn eerste nummers, en bleef dat doen. Vlak voordat hij zijn universitaire studie afrondde koos hij ervoor om full time voor de muziek te gaan en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Zijn muziek bracht hem naar zo'n beetje elke club in Engeland.

Zijn grote doorbraak kwam in 2011. Met het nummer "Keep Your Head Up" van het album Every Kingdom bewees hij zijn folky singer/songwritersschap naar een groot publiek te kunnen brengen. Zijn succes leverde hem een Mercury Prize nominatie en 2 Brit Awards op.

Onlangs kondigde Ben Howard zijn nieuwe album Forget Where We Were aan, waarvan de gelijknamige single inmiddels in promotie is gegaan. Ben Howard zelf en zijn drummer en goede vriend Chris Bond produceerde het album.

Afgelopen weekend was Ben Howard één van de headliners van het Into The Great Wide Open festival op Vlieland en gaf daar op indrukwekkende wijze inkijk in zijn nieuwe album. Ook in de –binnen enkele minuten uitverkochte- Paradiso, gisteravond, speelde hij weer heel veel nieuw materiaal.

3FM Presents

Ben Howard

Zaterdag 20 december, Heineken Music Hall – Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur. Tickets: €35 (excl. Servicekosten)

 

Kaartverkoop start vrijdag 12 september om 10:00 uur via: www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (45 cpm). Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/benhoward.  

Deel via social media: