Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-10-21 07:00:00 • 11 min lezen

BENNY SINGS TE HOREN IN NIEUWE HBO SERIE INSECURE

Amsterdam, 17 oktober 2016 -  Benny Sings is te horen in de nieuwe HBO serie ‘Insecure’ die afgelopen week van start is gegaan. Het nummer ‘You And Me’ (feat. GoldLink) is gekozen als één van de songs die de serie muzikaal gaat ondersteunen. 

‘Insecure’ gaat over boezemvriendinnen Isa (Rae) en Molly (Yvonne Orji) die er zowel privé, als professioneel het beste van proberen te maken in Los Angeles. De uitdagingen voor de twee Afrikaans-Amerikaanse vrouwen die alle stereotypes netjes naar zich neerleggen zijn niet niks.

Het nummer ‘You and Me’ (feat. GoldLink) is afkomstig van Benny Sings’ album ‘STUDIO’, waarvoor hij een Edison nominatie ontving in de categorie ‘alternative’. Het album bevat naast eigen werk ook samenwerkingen met onder meer Mayer Hawthorne.

De laatste jaren verscheen al menigmaal muziek van Benny Sings onder series, films en commercials. Onder andere onder de Japanse Netflix serie ‘Terrace House’, de HBO serie ‘Girls’ en onder de commercials van de Citroën C1 en het Japanse biermerk Kirin. 

 

Deel via social media: