Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-05-26 07:00:00 • 4 min lezen

Best Kept Secrets Sleepover Safari: wakker worden met een aap, een olifant én een kater!

Best Kept Secret stuurt artiesten al twee jaar op safari en komt met iets nieuws: voor twintig bezoekers zet het festival dit jaar tien tenten neer tussen de wilde dieren. Van en naar hun tent worden bezoekers begeleid door een Ranger van de Beekse Bergen, die voorkomt dat ze een leeuw tegen het lijf lopen. Slapen doen de twintig bezoekers met het geluid van apen en exotische vogels in de oren, de croissant wordt 's ochtends van hun bord gegeten door giraffes. Tot en met zaterdag 30 mei a.s. worden elke dag twee tenten aangeboden via Airbnb.

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 juni a.s. in Hilvarenbeek. Met bijna 100 optredens, waaronder alt-J, Noel Gallagher, Royal Blood, The Libertines en Of Monsters And Men, het prachtige terrein, het lekkere eten en drinken belooft ook deze derde editie van het festival bijzonder te worden voor de echte muziekliefhebber.

Festivaltijgers Bezoekers van Best Kept Secret overnachten met hun tent op de camping van het festival of huren een bungalow op het nabij gelegen bungalowpark. Dit jaar biedt Best Kept Secret twintig fe stivaltijgers de unieke mogelijkheid om te overnachten middenin Safaripark Beekse Bergen. Daar zet het festival tien compleet ingerichte tenten neer, die ieder plaats bieden aan twee personen. Ontwaken met een aap, een olifant én een kater! De twintig avonturiers die in het park overnachten tijdens deze Sleepover Safari stoken een vuurtje, krijgen 's ochtends een luxe ontbijt en lopen van en naar het festivalterrein – tussen de wilde dieren door – onder begeleiding van een Ranger van de Beekse Bergen. Rens Schoorl, manager Airbnb Nederland: "Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere locaties en ervaringen. Overnachten tussen de dieren van het Safaripark, na een dag vol goede muziek, is uniek. We zijn dan ook erg blij met Best Kept Secrets aanbod op Airbnb!"

Sleepover Safari alleen te boeken via Airbnb De tien tenten van Best Kept Secret's Sleepove r Safari zijn uitsluitend te huur via Airbnb. Deze gehele week worden elke dag twee tenten aangeboden. De huurprijs, inclusief twee weekendtickets voor Best Kept Secret 2015, bedraagt €250 per tent. De eerste twee tenten zijn nu beschikbaar.

Best Kept Secret festival 2015 vrijdag 19, zaterdag 20, zondag 21 juni 2015

Evenemententerrein Beekse Bergen, Hilvarenbeek  

Deel via social media: