Zoek...
Bibelot en Brandstof openen herfstterras

Bibelot en Brandstof openen herfstterras

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-09-21 07:00:00 • min lezen

Bibelot en Brandstof openen herfstterras

Het weer wordt guur en Dordrecht maakt zich op voor een winter thuis op de bank. Maar de tegendraadse broertjes Bibelot en café Brandstof zetten de bloemetjes buiten en openen een herfstterras aan het Energieplein! Een primeur! Hier kun je knus onder een dekentje terrashangen rond vuurkorven met een heerlijke kop hete thee of een speciaalbiertje. Bibelot trakteert het terraspubliek op live muziek en DJ’s. Het terras wordt officieel geopend door The Kik met een speciaal semi-akoestisch concert.

Programma-advies
Met de opening van het terras trapt het poppodium meteen een najaar vol sprankelend programma af. Bibelot-programmeur Ofra Beenen is trots: “Spinvis, Nachtschade in samenwerking met DOOR, Sef, Jeangu Macrooy, Intergalactic Lovers (BE)… You name it! Het aanbod is heel divers.” Vind je het moeilijk om te kiezen? Geen probleem! Tijdens de terrasopening voorziet Bibelot het publiek van programma-advies op maat.

Brandstof
Het gloednieuwe café Brandstof komt dit najaar ook met kakelvers terrasprogramma. Tijdens de opening lanceert Brandstof nieuwe tosti’s en zijn er hapjes van een foodtruck. Maar het terras is nog niet helemaal af: Brandstof schrijft een wedstrijd uit voor het mooiste terrastafelontwerp. Kijk voor de voorwaarden op www.brandstofdordrecht.nl

Programma
Live muziek, DJ’s, en meer! Het programma is gratis toegankelijk en begint om 16.00 uur in café Brandstof. Exacte programmatijden worden op www.bibelot.net bekend gemaakt.

Bekijk hier het Facebook evenement.

Deel via social media: