Zoek...
BIRD presents: Oddisee & Good Compny ft. Oliver St. Louis

BIRD presents: Oddisee & Good Compny ft. Oliver St. Louis

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-02-10 07:00:00 • 2 min lezen

Hiphop / Rap

BIRD presents: Oddisee & Good Compny ft. Oliver St. Louis

Rotterdam – Op vrijdag 24 maart komt de multi-getalenteerde mc Oddisee naar BIRD! Met zijn soepele raps en jazzy producties beweegt deze independent artist (hij is producer, beatmaker, boeker, fotograaf én marketeer) zich al jaren in de top van de underground. Samen met Good Compny en Oliver St. Louis dropt hij zijn beats en bars op BIRD!

Oddisee

Amir Mohamed, beter bekend als Oddisee, groeide op tussen de sounds van New Yorkse hiphop, go-go, en gospel. Zijn eerste muzikale stappen zette hij als mc/producer in de kelder van  zijn buurman (en legendarisch Parliament Funkadelic-lid) Garry Shider. Beter een extreem getalenteerde buur dan een verre vriend… Na zijn 21e nam zijn carrière een raketvlucht. Hij dropte goed ontvangen album na goed ontvangen album en ging collabo's aan met The Roots, Jazzy Jeff, Flying Lotus, De La Soul en Hudson Mohawke. Op 24 februari verschijnt zijn nieuwe plaat, The Iceberg. En de eerste single, het kleurrijke, dancy en politiek geladen ‘Things’, kun je hier alvast checken.

Olivier St. Louis

Na het behalen van een diploma bio-science in Oxford begon Good Compny-member Olivier St. Louis zijn muzikale carrière met een Jekyll-and-Hyde-lifestyle: overdag een wetenschapper, ’s nachts een studiomuzikant. Met zijn eerste album Kilowatt (toen nog onder de naam Olivier Daysoul) nestelde hij zich in de underground-electro-hiphop-scene. Sindsdien tourt hij met verschillende artiesten waaronder Oddisee, Hudson Mohawke, de dj’s van C2C en vele anderen.


Wanneer: vrijdag 24 maart 2017
Aanvang: 19.30 uur (doors: 19.00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 15,- (pre-sale) / € 18,- (door)
Tickets: https://bird.stager.nl/web/tickets/83881
Meer info: www.bird-rotterdam.nl

Hiphop / Rap

Deel via social media: