Zoek...
Blaas Of Glory

Blaas Of Glory

10 jaar historie van Heavy Metal Marching Band!

PERSBERICHTEN
DOOR ROELOF NOORDA
2017-06-11 07:00:00 • min lezen

Blaas Of Glory - 10 jaar historie van Heavy Metal Marching Band!

Opgericht in 2007 en sindsdien vele festivalweides en podia onveilig gemaakt met hun volstrekt unieke en epische fanfare benadering van hardrock klassiekers. De band trad onder meer op tijdens Pinkpop, Sziget Festival, Zwarte Cross, Eurosonic, Sonispere en op vele andere (inter)nationale podia. Voor de komende zomer staat o.a. een show op het programma in Frankrijk tijdens het fameuze straattheaterfestival Chalon de la Rue. Om het feest extra luister bij te zetten brengt Blaas of Glory het eerder opgenomen live album uit, getiteld ‘Blaas of Glory LIVE’.

De band trad onder meer op tijdens Pinkpop, Sziget Festival, Zwarte Cross, Eurosonic, Sonispere en op vele andere (inter)nationale podia. Voor de komende zomer staat o.a. een show op het programma in Frankrijk tijdens het fameuze straattheaterfestival Chalon de la Rue. Om het feest extra luister bij te zetten brengt Blaas of Glory het eerder opgenomen live album uit, getiteld ‘Blaas of Glory LIVE’.

In de Zwolse poptempel Hedon trapt Blaas of Glory op 20 mei haar liveseizoen af met een heuse jubileumshow annex cd presentatie. Op deze avond is het album voor het symbolisch bedrag van € 6,66 verkrijgbaar.

De band is op dit moment in gesprek met een buitenlands label om de liedjes internationaal aan de man te krijgen.

Bevestigde shows 2017 o.a.

Parkpop, Zwarte Cross, Chalon de la Rue (F), Wacken Open Air (D), STAMP! (D), Vestrock, Alcatraz (B).

Deel via social media: