Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR ROELOF NOORDA
2016-10-26 07:00:00 • 3 min lezen

Black Honey in januari naar Nederland

De zeer succesvolle Britse gitaarrock sensatie Black Honey komt in januari voor twee concerten naar Nederland. De uit Brighton afkomstige groep rond de opvallende frontvrouw Izzy B Philips, is op 24 januari te zien in Rotown (Rotterdam) en op 25 januari in Paradiso (Amsterdam). De kaartverkoop start op vrijdag 28 oktober om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

Black Honey verovert in snel tempo de wereld. Niet verwonderlijk, want hun uiterst aanstekelijke en energieke indierock in combinatie met de zoete en zwoele stem van Izzy, en slimme samenzangpartijen met haar bandleden, slaat hartstikke aan.

Een full album is er nog niet (wel in de maak!), maar intussen levert Black Honey de ene na de andere ijzersterke track af. Met de liedjes 'Madonna' en 'All My Pride' oogstten ze dit jaar al veel lof en radio succes. En met hun meest recente single 'Hello Today' is dat niet anders, en komt ook bij ons om de haverklap op verschillende radio stations voorbij. Hoewel Black Honey eerder al op het Rotterdamse festival Metropolis stond, ging de bal pas echt rollen in januari van dit jaar. Toen maakten ze veel indruk op Eurosonic, en waren ze al snel 'the talk of the town'.

Black Honey wordt beschouwd als één van de grote beloftes van het moment. En niet onterecht, want tot nu toe maken ze het met hun gretig geconsumeerde muziek én hun must-see optredens meer dan waar. Ook London Calling, Vestrock en Dauwpop zijn hiervan al getuigen geweest.

Deel via social media: