Zoek...
Blackfoot Gypsies naar Q-Factory

Blackfoot Gypsies naar Q-Factory

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-08-29 07:00:00 • min lezen

Blackfoot Gypsies naar Q-Factory

De uit Nashville afkomstige Blackfoot Gypsies komen op vrijdag 17 november naar Amsterdam voor een hete avond onvervalste rootsrock.

De Blackfoot Gypsies zijn het levende bewijs dat Rock 'n Roll nog lang niet dood is. De band combineert het beste van de vroege Black Crowes met de Stones en Led Zeppelin en gooit er een country rock 'n roll sausje overheen. Na jarenlang als duo gespeeld te hebben besloten zanger en gitarist Zack Murphy en drummer Matthew Paige om bassist Dylan Whitlow en mondharp speler Ollie 'Dogg' Horton aan te trekken om zo hun typisch Amerikaanse rocksound te verfijnen. Het viertal dook meteen de studio in met het geweldige album 'Handle It' (2015) als resultaat. 

Een uitgebreide Amerikaanse en Europese tour volgde waarin ze onder andere het podium deelde met Alabama Shakes en White Fang. 
Dit voorjaar kwam de band met een nieuwe plaat genaamd 'To the Top' vol bluesy en dansbare tracks, waarmee de het viertal wederom de oversteek maakt naar Europa en daarbij wordt Amsterdam natuurlijk niet overgeslagen. Een niet te missen avond voor liefhebbers van de echte rauwe en energieke Rock 'n Roll. 

De ticketsale voor dit concert start op zaterdag 2 september om 09:00.

Wanneer: 17 november 2017
Entree: € 12,00 (deur: € 15,00)
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
Adres: Atlantisplein 1, 1093 EA Amsterdam

Deel via social media: