Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-08-21 07:00:00 • 5 min lezen

Blaudzun komt naar de Kersouwe

Onder de titel 'The Promising Moon' doet Blaudzun deze zomer drie sfeervolle optredens in verschillende amfitheaters in Nederland.

Deze intieme concerten vinden plaats onder de sterrenhemel van Heeswijk- Dinther, Bloemendaal en Eibergen. Blaudzun neemt zijn 9 koppige band mee. Het voorprogramma is Klarälven, een nieuw project van o.a. Moss drummer Finn Kruijning en zangeres Leine.

Zaterdag 23 augustus speelt Blaudzun in de Kersouwe. Aanvang 21.00 uur. Entree 24,-

 

Grote hit Promises Of No Man’s Land, is de titel van het nieuwe Blaudzun album dat op 7 maart 2014 verscheen. De reacties zijn overweldigend en de eerste concerten, waaronder een releaseshow in Tivoli, zijn dan ook binnen drie dagen uitverkocht. De eerste gelijknamige single is meteen een radio hit op Studio Brussel en 3FM en wordt door NOS Studio Sport gebruikt als anthem voor de Winterspelen.

 

Percussie, elektrische gitaren en blazerssecties

Onder de fraaie productie, geheel door de bebrilde en bebaarde liedjessmid zelf verzorgd, gaan prachtige liedjes schuil. Voor subtiliteit hoef je niet bij Blaudzun aan te kloppen. De robuuste arrangementen zitten vol percussie, elektrische gitaren en blazerssecties. En daarom gaat hij met zijn vierde langspeler ongetwijfeld opnieuw op zegetocht. Blaudzun’s album ‘Promises of No Man’s Land’ kwam op nummer 1 binnen in de Nederlandse albumlijst en hij begon zijn tour langs uitverkochte clubzalen in Nederland, Duitsland en België. Dit jaar staat Blaudzun ondermeer nog op Southside, Hurricane, Lowlands en Pukkelpop. 

 

Edison Blaudzun speelt op festivals in zowel Europa als Amerika waaronder Sziget, SXSW en Pinkpop . Hij won vele prijzen zoals de 3voor12 Award 2012 voor Beste Album en een 3FM Award 2013 Best Alternative Act. Begin 2013 ontvangt hij een Edison voor Beste Mannelijke Artiest.

 

 

Kaartverkoop Kaarten voor dit bijzondere concert  zijn te bestellen op www.kersouwe.nl, bij VVV Heeswijk-Dinther en Uitpunt Veghel. Entree €24.

Deel via social media: