Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-12-23 07:00:00 • 10 min lezen

BLØF naar De Oosterpoort!

Één van de succesvolste popgroepen van Nederland

Wegens de overweldigende belangstelling voor het concert van op 21 april geeft BLØF een extra concert op zaterdag 22 april in De Oosterpoort! De kaartverkoop voor dit extra concert is gestart.

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland en had vele hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en speelden memorabele optredens op vele plekken, van stadion tot huiskamer en van Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA.

Maar achterover leunen is geen optie voor BLØF. De band blijft zich ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Het leverde ook nu weer prachtige nieuwe muziek op die de band tijdens de tour rondom het nieuwe album voor het eerst live laat horen!

Op vrijdag 21 april én zaterdag 22 april komt BLØF terug naar Groningen om De Oosterpoort als vanouds op z’n kop te zetten!

Deel via social media: