Zoek...
Bluestalent Laurence Jones naar Q-Factory

Bluestalent Laurence Jones naar Q-Factory

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-09-26 07:00:00 • min lezen

Bluestalent Laurence Jones naar Q-Factory

Na zijn geweldige show op Bospop komt bluesgitarist Laurence Jones, die in een adem wordt genoemd met Joe Bonamassa, op zaterdag 2 december naar Amsterdam!

Laurence Jones is anno 2017 het grootste talent in de blues. Op zijn zeventiende begon hij al, geïnspireerd door zijn helden Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher, zijn eigen bluesband. In 2014 won hij de ‘Young Artist Of The Year’-award op de British Blues Awards. En nu, met zijn 25 j, heeft hij al drie albums uitgebracht en de hele wereld rond getourt. Walter Trout noemde Laurence een “genie” en “een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy”. Dat is nogal een compliment van de grootmeester. Vreemd zijn die complimenten echter niet.

Jones mag dan misschien niet op deze wereld gezet zijn om de blues te vernieuwen, maar wanneer hij zijn gitaar vol open weet je dat je met een blues legende in spé te maken hebt. Hoe goed Laurence Jones op plaat ook moge zijn, live is hij op zijn best. Met een brede glimlach op zijn gezicht staat hij met zijn band garant voor spetterende blues die verdomd aanstekelijk werkt. 

Wanneer: 2 december 2017
Tickets:
 16,50
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Adres: Atlantisplein 1, 1093 EA Amsterdam

Deel via social media: