Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-05-03 07:00:00 • 7 min lezen

Bluesy punkband The BellRays uit California naar P60

Als muziek het voedsel voor de ziel is, dan zijn The BellRays als Thanksgiving. The BellRays weten hoe ze moeten koken tijdens een show. Lisa Kekaula en Bob Vennum schotelen je bord na bord voor vol met lekkernijen, te lekker om te laten staan. The BellRays zijn de band rond echtpaar Lisa Kekaula (zang) en Bob Vennum (gitaar). De Californische band is actief sinds 1990 en heeft al meer dan tien albums op hun naam staan. Lisa haalde haar faam als zangeres van de hit ‘Good Luck’ van Basement Jaxx. In The BellRays laat zij echter een heel andere kant van zichzelf zien en horen. Met haar rauwe rock ’n roll stem schuurt ze over de mix van punk, rock en soul melodieën van de band heen.

“Blues is the teacher, punk is the preacher” is hoe The BellRays hun eigen muziek omschrijven. Dat is overigens maar een magere poging om de band en muziek te categoriseren, want zien is geloven en dit is een band die je absoluut moet zien!

Het voorprogramma wordt verzorgd door het Belgische The Reeves. Kort gezegd maken The Reeves garagerock met een hart vol soul. Maar daar is de kous niet mee af, want de muziek van de band gaat veel dieper dan dat. The Reeves houden gewoon héél veel van muziek en melodieën en dan voornamelijk van garagerock, punk, rock ’n roll en soul. Wat in ieder geval zeker is, is dat er gedanst gaat worden!

Zo 29 mei // zaal open 19:00 // aanvang 19:30 // vvk €11 // zaal €12,50

Meer informatie & Tickets

Deel via social media: