Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-05-15 07:00:00 • 9 min lezen

Buurman & Buurman naar Openluchttheater Amersfoort

Het Openluchttheater Amersfoort is een begrip in Amersfoort en omstreken. In de zomermaanden genieten jonge kinderen en hun ouders elke vierde zondag van de maand van de bijzondere voorstellingen op de zondagochtend. Deze voorstellingen zijn zeer geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Op zondag 24 mei komen Buurman & Buurman naar het Openluchttheater.

Buurman & Buurman zijn iedere dag te zien op televisie bij de VPRO. Je kunt ze nu ook in het echt ontmoeten en zien in hun eigen show! Deze verfrissende voorstelling zit vol dans en interactie, met populaire liedjes van dit moment. Op een grappige manier gaat er zoals altijd van alles mis als de buurmannen klussen, maar gelukkig vinden ze overal een oplossing voor. “A je to!” Na een knallend einde van deze half uur durende show, mogen alle kinderen en volwassenen Buurman & Buurman een handje geven, knuffelen en op de foto.

De voorstelling begint om 10:30 uur. De kosten zijn € 8,50 per persoon, kinderen van 0 en 1 jaar mogen gratis mee. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Out2Eat (naast het Openluchttheater Amersfoort) en in de zwembaden van de SRO.

Na de voorstelling mag u ook nog een frisse duik nemen in het Bosbad. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker. Bij regen wordt de voorstelling verplaatst naar sporthal ICOON.

Deel via social media: