Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2017-02-10 07:00:00 • 11 min lezen

CaboCubaJazz presenteert ‘Corason Africano’ bij Observant

CaboCubaJazz presenteert woensdag 15 februari het gloednieuwe nieuwe album “Corason Africano” bij Stadscafé de Observant. Dit wordt voor de band de eerste keer dat zij dit repertoire in kwintet bezetting ten gehore brengen. Dat wordt weer eens feest op hoog muzikaal niveau in De Observant! De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00 (inclusief een consumptie).

Afrika is de bakermaat van ontelbare meeslepende soorten muziek die de hele wereld hebben veroverd. CaboCubaJazz mixt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden (West Afrika) met een flinke portie opzwepende Cubaanse rumba, salsa en spannende improvisaties. Het resultaat: 100% CaboCubaJazz.

Zowel de luisteraar als ook de danser worden meegenomen op een Trans-Atlantische reis waar verlangen, passie, subtiliteit en muzikaal vuur elkaar afwisselen. De groep  bestaat uit geweldige musici van over de hele wereld, met gigantische individuele kwaliteiten die samen op het podium elkaar weten te versterken, weten aan te vullen en weten op te zwepen tot mooie hoogtes. Een magische mix aan mensen die een goed gevuld geheel vormen en het publiek blijven boeien. Ze zoeken elkaar muzikaal en fysiek op en dat merk je . Je kan tijdens het concert bijna niet anders dan een dansje wagen of een stukje meezingen.

Stadscafé de Observant Stadhuisplein 7 3811 LM Amersfoortwww.observant.nl

 

Foto: Eric van Nieuwland

Deel via social media: