Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2017-02-16 07:00:00 • 9 min lezen

CCC Inc. @ Poppodium Duycker

In 1967 richtten een paar Amsterdamse vrienden CCC Inc. op, deze band is een van de oudste Nederlandse bands die nog steeds optreedt!

De band krijgt binnen de kortste keren een cultstatus door hun weergaloze live concerten en door samen in een commune te gaan wonen. Vanuit een boerderij in de Brabantse Peel bestoken zij het hele land met hun aanstekelijke mix van folk en Americana. 50 jaar later doen ze dat nog steeds en is het alsof de tijd geen vat op hen heeft gehad. In het najaar van 2017 gaat CCC Inc. twee maanden op tournee om het te vieren. Met als band line up: Joost Belinfante, Jaap van Beusekom, Ernst Jansz, Huib Schreurs, Jan Hendriks en Richard Wallenburg.

Dineren in Duyckercafé Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben. Het actuele menu en de mogelijkheid tot reserveren vind je hier.

aanvang: 20:00tot: 00:00                              10 November 2017

voorverkoop : € 18,-cjp - voorverkoop: € 16,-deurverkoop: € 20,-

locatie: Duycker Hoofddorp kleine zaal

 

Deel via social media: