Zoek...
Chef’Special ontvangt gouden award voor Amigo

Chef’Special ontvangt gouden award voor Amigo

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-10-05 07:00:00 • min lezen

Chef’Special ontvangt gouden award voor Amigo

Het nieuwe studioalbum van Chef’Special heeft de gouden status behaald. Afgelopen maandag verraste Kay Nambiar de band al met de award en vanmorgen werd in een interview met radiostation Qmusic tevens bekendgemaakt dat de Chef'Special genomineerd is voor de MTV award voor Best Dutch Act. Het derde album van de Haarlemse band kwam dit voorjaar uit en bracht onder andere al de hitsingles 'Try Again' en 'Amigo' voort.

Eerder deze week liet Chef’Special weten dat hun concert in de Ziggo Dome volledig is uitverkocht. Daarmee zullen ze op 7 oktober hun grootste show tot nu toe in Nederland spelen. Volgend jaar keert de band in maart terug naar de clubs met optredens in Utrecht, Tilburg en Groningen. De voorverkoop start op maandag 9 oktober om 10:00 uur.

"Een te gek festivalseizoen achter de rug, een uitverkochte Ziggo Dome voor de deur, een EMA nominatie en een gouden plaat. When it rains it pours." Zegt frontman Joshua Nolet. "We zijn er een beetje stil van, maar vooral heel dankbaar."

Chef’Special brak in Nederland door met de hit 'In Your Arms', afkomstig van hun tweede album, dat ook met een gouden award is bekroond. Ze gaven eerder twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en tourden vorige zomer drie maanden door Noord-Amerika als voorprogramma van Twenty One Pilots.

Deze zomer speelde de band op alle grote festivals als Pinkpop, Concert at SEA en Lowlands en bracht in juli nog een aangrijpende video uit van de laatste single 'Because I Love You'.

Deel via social media: