Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2017-01-11 07:00:00 • 6 min lezen

Chemo of Roadtrip?

Muziek over een 80-jarige vrouw die ervoor kiest om een wereldreis met haar zoon te maken, in plaats van een laatste chemokuur. Een heftig concept, net als de muziek… DELFOS? komt naar Paradox voor een CD-presentatie van het nieuwe album ‘ROADTRIP (for the last 90 days of your life)’, waarmee dit bijzondere verhaal wordt gevat in uitgesproken klanken van jazzrock.

Rolf Delfos is op meer dan honderd albums te horen, maar hij heeft nog nooit een album uitgebracht onder zijn eigen naam. De reden hiervoor is dat hij zich altijd gelieerd heeft aan bands en het collectief zwaarder vond wegen dan zijn eigen naam te verbinden aan een groep. Met groepen zoals o.a. Artvark, de Houdini’s, The Jazzinvaders en Licks and Brains is hij zeer succesvol in zowel binnen- als buitenland. Delfos heeft echter in de afgelopen jaren een aantal composities geschreven die hij slechts geschikt vond voor een jazzrockformatie en dus niet vond passen bij de eerder genoemde bands. En zo ontstond zijn eigen band DELFOS?.

Rolf vond in drummer Pascal Vermeer, bassist Udo Pannekeet, toetsenist Berthil Busstra en gitarist Peter Heijnen zijn mede-bandleden. De band komt naar Paradox om dit nieuwe album te presenteren.

DELFOS? speelt op vrijdag 20 januari in Paradox. Aanvang 20:30 uur, zaal open 19:30 uur. Entree €10.00  - €13.00. Paradox, Telegraafstraat 62, Tilburg

Deel via social media: