Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2017-02-15 07:00:00 • 9 min lezen

Christopher Paul Stelling naar De Oosterpoort!

Oude blues, Americana, folk en gospel

  Ook in de hedendaagse digitale wereld zijn er nog altijd artiesten die op de ouderwetse manier een muzikale carrière opbouwen: door goede liedjes te schrijven en zoveel mogelijk op te treden. De New Yorkse singer-songwriter Christopher Paul Stelling is een voorbeeld van zo’n artiest. Christopher Paul Stelling combineert oude blues, Americana, folk en gospel. Hij is een echte troubadour die bijna altijd onderweg is. In zijn nummers vertelt hij verhalen die nog nooit eerder zijn verteld.

  Met zijn gitaar onder de arm heeft hij al reizend een reputatie opgebouwd als bijzondere en bevlogen performer. Hij weet zich hierin gesteund door de aloude traditie van barden en troubadours, maar ook door tijdsgenoten. Dat Stelling tussen tournees nog tijd vindt om zijn nummers op plaat vast te leggen, is bijna een klein wonder te noemen.

  Christopher Paul Stelling komt op 8 mei voor de eerste keer met band naar Groningen. Hij wordt dan vergezeld door bassist en violist en samen zullen zij onder andere de onlangs uitgebrachte single ‘Badguys’ ten gehore brengen.

Deel via social media: