Zoek...
Clean Pete nodigt keur aan gasten uit voor Kerstshows

Clean Pete nodigt keur aan gasten uit voor Kerstshows

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-12-09 07:00:00 • 2 min lezen

Pop

Clean Pete nodigt keur aan gasten uit voor Kerstshows

Clean Pete onthult de line-up van hun grootste kerstshows tot nu toe. De tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven trokken al alle registers open voor de opnames van het Nederlandstalige Indiekerstalbum Gloria. Op de aanstaande kerstshows in TivoliVredenburg Utrecht en Doornroosje Nijmegen gaat Clean Pete nog een stap verder.

Thijs Boontjes, Anne Soldaat, Lea Kliphuis, Moon Moon Moon en Niek Nellen zijn al te horen op voornoemde kerstalbum. Zij zullen ook bij beide shows aantreden, met in de band ook Tim van Delft (De Staat) en Sam van Hoogstraten (A.M. Sam). Stefano Keizers, ook te horen op de titeltrack van het album Gloria, is de speciale gast in Utrecht. De cabaretier Thomas van Luyn geeft de avond ervoor acte de présence in Nijmegen.

Dat Clean Pete een oneindige fascinatie heeft voor Kerst mag inmiddels bekend zijn. De tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven brachten al elk jaar een kerstsingle uit en bekroonden dat vorig jaar met een allereerste Kerstshow in een uitverkocht Doornroosje in Nijmegen. De kerst-koorts bleek van langere duur en dat heeft uiteindelijk een groots Kerstalbum opgeleverd; Gloria. Dit jaar gaat de kerstshow van de kleine naar de grote zaal in Doornroosje (21 december) en speelt Clean Pete een dag later een matinee in het Utrechtse TivoliVredenburg.

Pop

Deel via social media: