Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-23 07:00:00 • 4 min lezen

Club Tido nieuwe single Cirque Valentin

Cirque Valentin komt 24 oktober met de nieuwe single Club Tido. Een geweldige disco song, compleet met steeldrums en afkomstig van het album On Pleasure Island. 

Voor het nummer liet frontman Valentijn Bannier zich inspireren door Sean Paul, Mungo Jerry en Chic. En dat is duidelijk terug te horen. Radio 6 dj Alfred van de Wege over Club Tido: ‘’Grijp iedere zonnestraal aan om die zomer gewoon nog wat verlengen, met dit catchy liedje. […] Club Tido klinkt alsof Prince een plaat opgenomen heeft op de Antillen. Dat belooft wat!’’

 

Valentijn omschrijft Club Tido als de club waar je je als jongen van zestien niet gek laat maken en gewoon cola kan bestellen aan de bar. Waar je danst zoals je dat thuis ook doet. En dit alles met de lippen van Valentijn’s ervaren meisjes op je wang.

 

Video C’est Cirque

Voor de video van de vorige single C’est Cirque riep Valentijn fans op om hun beste dansmoves in te sturen, zodat hij de wereld weer kan zien dansen. De vele aanmeldingen (zelfs uit Indonesië, USA en Brazilië) zijn verwerkt tot één te gekke clip. Bekijk hier het resultaat.

Deel via social media: