Zoek...
Céline Dion

Céline Dion

Live in Gelredome - Uitverkocht!

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR
2017-02-10 07:00:00 • 2 min lezen

Pop / R&B

Concert Céline Dion uitverkocht

Na een afwezigheid van bijna tien jaar is Céline Dion op vrijdag 23 juni terug in Nederland. Dat haar populariteit onverminderd groot is blijkt uit het feit dat het concert in de Arnhemse GelreDome binnen een half uur was uitverkocht. Er zijn geen extra concerten voor Nederland gepland.

De 48-jarige in Québec geboren zangeres is een van de grootste en succesvolste artiesten van haar generatie. In haar indrukwekkende carrière, die al ruim drie decennia duurt, verkocht ze meer dan 250 miljoen platen, won ze vijf Grammy’s en ontving ze de Diamond award voor best verkopende vrouwelijke artieste aller tijden. Daarnaast won ze in 1988 het Eurovisiesongfestival voor Zwitserland en scoorde ze met 'My Heart Will Go On' van de succesfilm Titanic een van de grootste hits van de jaren negentig.

De liveshows van Dion zijn altijd meeslepend en beklijvend. Afgelopen jaar bracht Dion met 'Encore Un Soir' haar eerste studio album in vier jaar tijd uit, speelde ze haar duizendste show in The Colosseum en gaf ze twee uitverkochte shows in het Antwerpse Sportpaleis. Ons land bezocht Dion alweer bijna tien jaar terug voor het laatst, toen ze in 2008 een wervelend optreden in de Amsterdam Arena gaf. Dit jaar komt de Canadese diva naar GelreDome, waar op vrijdag 23 juni haar ster weer zal stralen tijdens een voor de Benelux exclusief optreden vol prachtig georkestreerde powersongs en emotionele ballads. De LIVE 2017 tour bestaat uit 16 shows in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Céline Dion:  "I am so looking forward to returning to the UK and Europe this summer and I’m really excited to be coming back and seeing all my fans again.”

Pop / R&B

Deel via social media: