Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-03-09 07:00:00 • 6 min lezen

CONE TECHNO: Koningsnacht 2016 in P60

AMSTELVEEN - Op Koningsnacht zal de première van het nieuwe, unieke techno concept CONE plaatsvinden: alle artiesten zullen uitsluitend met vinyl draaien of een echte live set neerzetten. Door deze combinatie van vinyl, live performances, uitgebreide visuele videobeelden en lichtshows krijg je een unieke variatie en een perfecte balans in muziek tijdens het event. Speciaal voor deze eerste editie op Koningsnacht is een exclusieve line-up geregeld!

 

Oliver Kucera [Live] - Djax Records // UKR // YMN Oliver Kucera zal een echte live zet doen met diverse analoge hardware. Hij heeft menig optreden op zijn naam staan; Awakenings, Decibel Outdoor en locaties zoals Factory 010, Poema, Waterfront, Tresor en Stubnitz. Daarnaast heeft hij vele eigen producties en remixen op zijn naam staan. In mei dit jaar verschijnt zijn Spaceprobe EP op het bekende Djax-Up-Beats van Miss Djax.

Jack Wax - Flatlife Records / Pro Techno De DJ / Producer uit Eindhoven die label eigenaar is van Flatlife records en oprichter van de Pro Techno feesten. Een DJ die meer internationaal optreed dan in eigen land. Speciaal voor Cone en Koningsavond is hij in Amstelveen bij Cone om een exclusieve vinyl set te verzorgen. Zijn stijl is melodic Acid Techno, pumping hard techno tot deep funky techno.

JP LoneStriker – Rebellion Oprichter van Rebellion, een gevestigde naam in de Amsterdamse underground house scene. JP LoneStriker is onder verschillende gedaantes geweest zoals JP maakt hij deel uit van de beruchte HQ en Dance Valley bemanning en hielp met de bouw van de Amsterdamse House scene tot wat het nu is. Stond onlangs nog op Welcome to the Future Festival en Secret Garden Festival. Hij zal het met een fijne selectie vinyl de bezoekers trakteren op een eerste klas techno set die je niet mag missen!

Nomar – Cone Nomar is een echte vinyl only DJ die altijd trouw gebleven is aan het vinyl. Hij was jarenlang actief in Mazzo Amsterdam, en won in 2007 de TWSTd DJ Contest in een uitverkocht Paradiso. Richt zich vooral nu op de underground techno feesten en heeft samen met DJ Esmo “Radual Events” opgezet – waaruit deze eerste editie van CONE is voortgekomen. Diepe, donkere, maar vooral dansbare techno!

Esmo – Cone Hij leerde al vroeg de fijne kneepjes van vinyl mixen en was ten tijde van de oude Acid house te vinden op de vele feesten. Met een eigen radioprogramma Van Dijk bij Radio Octaaf en jarenlange ervaring met draaien in de bekendere clubs in Haarlem en diverse techno festivals als Gain en TNIDS is hij begonnen aan een nieuw avontuur: medeorganisator van Cone en mede-eigenaar van Radual. 100% techno vinyl gegarandeerd.

Een line up om trots op te zijn voor de eerste editie van dit nieuwe techno concept. Cone staat dan ook voor hoge kwaliteit. De gehele persoonlijke beleving speelt hierbij een grote rol. De samenwerking tussen de Cone crew en het P60 team zal voor een fantastische eerste editie zorgen: alles zal uit de kast worden getrokken om deze avond onvergetelijk te maken. Cone is onderdeel van Radual Events en is opgericht door DJ’s Esmo en Nomar om de behoefte naar een unieke techno avond te realiseren. Ook willen ze een podium bieden voor nieuw aanstormend talent dat samensmelt met de bekende oudere garde en de missie om jong en oud bij elkaar te brengen met dezelfde liefde voor muziek.

Dinsdag 26 april // zaal open 22:00 // aanvang 22:00 // vvk €12,50 // zaal €17,50

 

Ticketverkoop via P60.nl, alle Primera winkels en Breaxx Amstelveen Busstation.

 

Deel via social media: