Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-10-18 07:00:00 • 3 min lezen

CONOR OBERST OP 29 JANUARI IN TIVOLIVREDENBURG VERPLAATST NAAR GROTE ZAAL

De vraag naar kaarten voor het concert van de Amerikaanse singer-songwriter Conor Oberst op 29 januari in het Utrechtse TivoliVredenburg, is dermate overweldigend dat besloten is om deze eenmalige (solo) show van zaal Hertz te verplaatsen naar de Grote Zaal. Behalve meer ruimte en comfort betekent dit ook een nog intensere concertbeleving, en zal Conor’s nieuwe album ‘Ruminations’ dat sinds afgelopen vrijdag uit is, nog meer tot z’n recht komen.

Bestaande tickethouders worden deze week door TivoliVredenburg op de hoogte gesteld. Nieuwe zitplaatsen worden aan hen toegekend waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de zichtlijnen en de rang van de zitplaats die oorspronkelijk is uitgekozen. Voor vragen kan contact worden opgenomen met het ticket team van het podium via ticketing@tivolivredenburg.nl.

Belangstellenden die nog geen kaarten hebben gekocht maar de show wel willen bijwonen, kunnen via deze link tickets bestellen: https://tivolivredenburg.iticketsro.com/events/conor%20oberst/2017-1-29_19.45/grote%20zaal.

Conor is o.a. bekend van de bands The Mystic Valley, The Monster of Folk en Bright Eyes. Met laatst genoemde brengt hij tussen 1995 en 2011 9 albums uit. Daarnaast bouwt hij onder zijn eigen naam ook een solo-carrière op, die hij eigenlijk al in 1994 in gang zet. Inmiddels is hij toe aan zijn 10e release ‘Ruminations’ die min of meer ‘out of the blue’ ontstond.

Anders dan op zijn eerdere werk en dat van Bright Eyes dat zich kenmerkt door de meervoudige instrumentale lagen, is ‘Ruminations’ juist een album geworden waarop de Amerikaan, die in 2008 door Rolling Stone wordt uitgeroepen tot ‘Best Songwriter of the Year’, alleen met z’n gitaar, piano en harmonica te horen is.

Meer informatie is te vinden op conoroberst.com.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven.

Deel via social media: