Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-01-12 07:00:00 • 6 min lezen

Cookachoo tekent bij [PIAS]

Een ‘Ivory Black Blonde’, ‘Arabian Prince’ en een ‘Afro Gent’ vormen het gezicht van een kleine stam: Cookachoo. Ze aanbidden de intuïtie en vormen een groep mentale vrijheidsstrijders. De muziek kan omschreven worden als Tropical Bass en ook visueel gezien klopt die benaming. Live worden de zintuigen aan alle kanten geprikkeld. Warm, zweterig, hysterisch met freaky beats en onverwachte breaks. Het mini-album 'Lou Lou Lou Lou Lou' is nu digitaal beschikbaar via Spotify, iTunes en Soundcloud

 

Cookachoo ontstaat als Felix Kops (tekst schrijver / regisseur / creative) zijn zusje Anne-Fay Kops (vocaliste / danseres) meeneemt naar een bevriend producers duo Gabriel Vezzola en Bert Kroes. Enkele studio sessies later voegen Rebin Chimani en Riquel Gilliad zich erbij met wie Anne-Fay in een show op Aruba heeft gedanst. In 2014 stonden ze al op veel plekken; Amsterdam Dance Event, Rotterdam Beats, Paris Fashion week, het voorprogramma van Buraka Som Sistema in Paradiso en het voorprogramma van Little Big in de Melkweg. Daarnaast stonden ze op het Milkshake Festival waarvoor Cookachoo ook het festival anthem verzorgde.

Het mini-album ‘Lou Lou Lou Lou Lou ‘ is afgelopen zaterdag online gezet en beschikbaar op Spotify, iTunes en Soundcloud (later deze week ook op Deezer). De eerste single is 'The Bold Curve' en is hier te beluisteren. De video van 'The Bold Curve is bijna af en zal binnenkort onthult worden. In de tussentijd staat de video voor The Law staat al wel op YouTube. Live zijn ze te zien op Eurosonic Noorderslag. Donderdag 15 januari om 02.00 uur in Paradigm en op Noorderslag staan ze op 22.00 uur in de Binnenzaal. Later dit jaar staan ze ook nog op Dauwpop.

Dit is nog maar het begin..

 

Facebook

Instagram

Twitter

Website

 

Deel via social media: