Zoek...
Countryster Miranda Lambert op 16 augustus in Openluchttheater Caprera

Countryster Miranda Lambert op 16 augustus in Openluchttheater Caprera

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-01-13 07:00:00 • 1 min lezen

Countryster Miranda Lambert op 16 augustus in Openluchttheater Caprera

De Amerikaanse country-singer-songwriter Miranda Lambert komt eindelijk naar Nederland!

De Amerikaanse country-singer-songwriter Miranda Lambert komt eindelijk naar Nederland! Op 16 augustus staat zij, als onderdeel van haar Highway Vagabond Tour, in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De show is de ultieme kans voor fans om de tweevoudig Grammy-winnares live te zien tijdens haar eerste Nederlandse show. Haar grote (Billboard) hits, 'Mama's Broken Heart', 'Little Red Wagon' en 'Somethin' Bad' zullen deze avond zeker voorbij komen, aangevuld met haar nieuwste werk, waaronder haar laatste single, 'Vice'. De kaartverkoop start zaterdag 10 december om 10:00 uur via Ticketmaster. 

In de countrywereld is Lambert al lang geen onbekende meer. Sinds haar debuutalbum 'Kerosene’ (2005) domineert zij de hitlijsten met haar innemende countrypop met een rauw randje. In 2015 won zij een Grammy Award voor het 'beste country album’ (Platinum) en trad daarmee in de voetsporen van o.a. Lady Antebellum, Dixie Chicks, Faith Hill en Shania Twain. Haar meest recente album 'The Weight of These Wings’ kwam binnen op 1 in de Billboard Country-lijst en op drie in de algemene Billboard 200 lijst met maar liefst 122.000 verkochte exemplaren in de eerste week. Het album kan daarnaast rekenen op positieve reviews en is door Rolling Stone op de 15e plaats van beste albums van 2016 geplaatst en op de 2e plaats in de Country-album 2016 top 50.

Miranda Lambert in Caprera wordt een bijzonder avond. Niet alleen voor de fans van het eerste uur, maar voor iedereen die houdt van moderne countrypop gemixt met soulful Americana.

Deel via social media: