Zoek...
Band speelt op Best Kept Secret en brengt nieuw vinyl uit

Band speelt op Best Kept Secret en brengt nieuw vinyl uit

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-05-10 07:00:00 • 2 min lezen

De zomer van Canshaker Pi

Met een show op Best Kept Secret, nieuw vinyl onderweg, vele festivals, shows in Engeland en een enige en exclusieve clubshow in Nederland belooft de zomer van 2017 die van Canshaker Pi te worden.

Na een zegetocht op Eurosonic Noorderslag en een overtuigend optreden op Paaspop voegde Best Kept Secret de Amsterdammers van Canshaker Pi toe aan hun line-up. Eerder bevestigde Lowlands ook al een optreden van de band, die vorig jaar november zijn titelloze debuut uitbracht.

Twee eerder verschenen EP’s, getiteld Boomslang en For Ed, verschijnen op 24 juni bij Milkcow Records, in beperkte oplage en alléén op 12” vinyl. Aan de plaat wordt een bonustrack toegevoegd, uit de tijd die de band met producer Stephen Malkmus (Pavement) in de studio doorbracht. De plaat wordt feestelijk gelanceerd op 24 juni in Meppel.

Canshaker Pi werkt momenteel hard aan de opnames van hun tweede plaat en willen zich de komende tijd op het buitenland gaan richten. Met shows in Engeland in mei en juni zet de band zijn eerste serieuze stappen over de grens.

Om een kroon op de zomer te zetten speelt de band hun enige Nederlandse clubshow voor de rest van het jaar op vrijdag 11 augustus in het Skatecafe in Amsterdam-Noord. Kaarten voor die show zijn alleen aan de deur te koop.

Deel via social media: