Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-01 07:00:00 • 7 min lezen

DILLENBURG tekent bij Warner Music

Al geruime tijd hield Warner Music Benelux Miguel van Dillenburg nauwlettend in de gaten, zijn talent en mentaliteit vielen namelijk op.

Recent is de veelzijdige 010-er, artiestennaam DILLENBURG, getekend door Warner Music Benelux. Martin Jessurun, President Warner Music Benelux: “Op een gegeven moment was het plaatje voor ons compleet; een innemende jonge songwriter en artiest, steengoede songs en een fantastische live band, alles klopte”. 

 

De eerste single getiteld Man On Fire is geproduceerd door Jonas Filtenborg, gemixt door Jeremy Wheatley (UK) - bekend van zijn werk voor onder andere Paolo Nutini, Dizzee Rascal, Skunk Anansie en Robbie Williams - en gemasterd door drievoudig Grammy Award winnaar Darcy Proper (US - Wisseloord). Man On Fire gaat deze week naar radio en is vanaf vrijdag overal verkrijgbaar. 

 

DILLENBURG vertelt: “De song ‘Man On Fire’ betekent voor mij heel veel. Het betekent de lancering van Dillenburg. Ik ben heel blij dat de song zowel muzikaal als emotioneel alles vertegenwoordigt waar ik voor sta. De titel op zich zegt genoeg. I’m on fire, let’s go!.”

 

Bekijk hier de trailer van Man On Fire.

 

DILLENBURG (Miguel van Dillenburg) is een 28-jarige singer-songwriter. Voorheen was DILLENBURG een begenadigd atleet, nu - als de tijd het toelaat - is hij ook nog personal trainer. DILLENBURG zegt: “Ik vind het fijn om anderen te leren het beste uit zichzelf te halen” . Samen met de Deense producer Jonas Filtenborg werkt DILLENBURG momenteel aan een nieuw album (release voorjaar 2015). Op dit album zal onder andere soulvolle energieke pop terug te horen zijn. DILLENBURG zelf omschrijft het als ‘pure pop’ en dat is wellicht de beste omschrijving.

 

Voor meer informatie check:

Website

Facebook

Twitter

Instagram

Deel via social media: