Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-11-03 07:00:00 • 7 min lezen

Dillon Francis op zaterdag 14 februari 2015 in de Melkweg

Debuutalbum 'Money Sucks, Friends Rule' op 28 oktober uitgebracht via Mad Decent en Columbia Records 

Op zaterdag 14 februari 2015 staat Dillon Francis in de Melkweg. Deze producer en DJ heeft op 28 oktober zijn debuutalbum: 'Money Sucks, Friends Rule' uitgebracht via Diplo's Mad Decent label en Columbia Records met samenwerkingen van o.a. Major Lazer, Martin Garrix, rapper Twista en The Presets. De voorverkoop start vrijdag 7 november via de website van de Melkweg, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

 

Inmiddels behoorlijk geklommen in de DJ Mag Top 100 naar nummer 54: Dillon Francis. De afgelopen jaren kwam deze DJ en producer vooral in de spotlights dankzij hits als Get Low met DJ Snake, een samenwerking met Kill The Noise en de single I.D.G.A.F.O.S.. Electroplaten op het randje van moombahton en trap, het nieuwe Amerikaanse geluid. 

 

Na releases bij labels als Diplo’s Mad Decent en OWSLA van Skrillex is het nu tijd voor zijn debuutalbum: Money Sucks, Friends Rule. Wie we allemaal tegenkomen op de plaat? Major Lazer, Martin Garrix, rapper Twista, Dj Snake, The Presets en Panic! at the Disco's Brendon Urie. En dat voor iemand die bekend staat als de grootste lolbroek uit de dancewereld. 

 

Dillon Francis 

Zaterdag 14 februari 

Melkweg Amsterdam 

Entree: € 15,- (excl. servicekosten + lidmaatschap) 

De kaartverkoop start op vrijdag 7 november om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen. 

Deel via social media: