Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-06 07:00:00 • 11 min lezen

Donderdagavondprogrammering in Stathe: STATHE SESSIES

Dat je op vrijdag en zaterdag in Stathe, net voordat we de nacht in gaan, nog een goede portie live muziek mee kunt pakken, is voor de meesten geen verrassing meer. Maar vanaf oktober breiden we uit, vastberaden het poppodium van Stathe naar een hoger niveau te brengen. De programmeur heeft een aantal mooie acts op de donderdag geprogrammeerd: STATHE SESSIES. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

 

Poppodium Dat de ruimte die Stathe te bieden heeft naast het eetcafé zich bewezen heeft tijdens live optredens en dansavonden op de vrijdag- en zaterdagavond, dat is een feit. Maar er is meer. Deze ruimte, wat het poppodium genoemd mag worden, heeft iets intiems en persoonlijks, waardoor het zich perfect leent voor intieme concerten door bands op hoog niveau.  

Stathe Sessies De donderdagavond in Stathe gaat dé plek worden waar je door de massa nog onontdekte bands leert kennen, waar je echt goede acts eens van heel dichtbij kan meemaken en waar het publiek één wordt met de bandleden. We praten hier dan ook niet over shows, optredens en concerten, het zijn sessies. Stathe Sessies op niveau.

 

Benieuwd naar data, de programmering en tickets? Deze zijn te vinden op www.stathe.nl en de Stathe Facebook.

Deel via social media: