Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-11-01 07:00:00 • 10 min lezen

Down The Rabbit Hole: kaartverkoop van start

waar je bent wie je bent, wanneer niemand je kan zien

Een mini-vakantie vol muziek in alle tonen aan het heldere meer van de Groene Heuvels. De stralende dag glijdt in een donkere nacht waar het feest uren nog uren doorgaat.

Kampeer vier surreële dagen en nachten aan het water, struin over de veldjes, plons in het meer en dwaal door het bos. Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen. Leef er op los! Hotot, Teddy Widder, Fuzzy Lop, Wilde Haren, Idyllisch, Vuig, Vurig, La Salon & Porto-Parties en veel meer nieuws staan te trappelen!

 

KAARTVERKOOP IS BEGONNEN

Rapid Rabbits opgelet: de kaartverkoop voor de vierde editie van DTRH is van start!

Er snel bijzijn loont want de eerste 10.000 Rapid Rabbit-tickets kosten slechts €99,- (excl. servicekosten). Vorig jaar waren de Rapid Rabbits razendsnel weggesprint dus duik nog voor je winterslaap het hol in…   Als de Rapid Rabbit-tickets op zijn, staan er ook nog eens 10.000 Happy Rabbit-tickets voor €115,- (excl. servicekosten) voor je klaar en daarna is de kaartprijs €129,- (excl. servicekosten).

Zodra de Happy Rabbits in de verkoop gaan is het ook mogelijk om een groepsticket te kopen: voor 10 tickets betaal je dan €990,- (excl. servicekosten).

Alle tickets geven toegang tot het volledige festival, een plek op de camping en de pendelbus van en naar station Wijchen.   Vergeet niet om een parkeerticket te kopen als je met de auto komt en een Camper Camping-ticket als je met een camper, caravan of vouwwagen komt.

De accommodaties op de Rabbit Resort gaan op een later moment in de verkoop.

 

 

Deel via social media: