Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-08-27 07:00:00 • 5 min lezen

Dubbel platina award voor Chef'Special

Gisteravond overhandigde Humberto Tan tijdens RTL Late Night een dubbel platina award aan de Haarlemse band Chef'Special.

Hiermee bereikt de band in korte tijd hun derde mijlpaal met de hitsingel "In Your Arms", die eerder al de gouden en platina status verwierf.

 

Met dubbel platina wordt de verkoop van 60.000 exemplaren in downloads en streams overschreden. "In Your Arms" voerde inmiddels al 26 weken de radiolijsten aan bij alle grote nationale radiozenders. 

 

Ook bij mede-muzikanten valt het liedje in de smaak. Twee weken geleden werd "In Your Arms" door The Kik bij 3FM in een Nederlands jasje gestoken, wat leidde tot een ontroerde Giel Beelen.

 

Sinds het in februari verschijnen van het album "Passing Through" gaat het hard met Chef'Special. Na een druk festivalseizoen met onder andere een show op het hoofdpodium van Pinkpop, is nu ook de najaarstour 'Chef'Special Deluxe' al uitverkocht in Paradiso, Tivoli Vredenburg, De Oosterpoort en 013. Afgelopen zaterdag kondigde de band zijn laatste clubshow van het jaar aan. Op 26 oktober treed de band op in een uitverkocht Patronaat in hometown Haarlem.

Deel via social media: