Zoek...
Gweldige video voor nieuwe single Eckhard And The House

Gweldige video voor nieuwe single Eckhard And The House

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-03-14 07:00:00 • 2 min lezen

Indie / Pop

Eckhardt And The House op zoek naar E.T.

De dertiende Eckhardt And The House single is opnieuw een goed voorbeeld van de ontwikkeling van de band naar een meer uptempo en dansbaar indie geluid, en heeft nu ook een geweldige video gekregen!

Humans is gebaseerd op een Peruaans volksliedje dat is opgenomen op de Voyager Golden Records, de grammofoonplaten aan boord van de twee Voyagers die door NASA in 1977 zijn gelanceerd. Ze bevatten geluiden en beelden van het leven en de cultuur op Aarde, bestemd voor ander intelligent leven. Daarom stelt Eckhardt And The House zichzelf voor:  "We are humans, living creatures on the planet earth, we are children of the sun waiting for you to come." In the (hip-hop)beats, hoor je de Beastie Boys - Root Down. Het overall gevoel van de single neigt naar het heerlijke Fools Gold van de Stone Roses.

Met tot nu toe twaalf singles en een album op zak staat op Spotify de teller op 1,7 miljoen streams. De band behaalde iTunes-charts noteringen in tien Europese landen plus Turkije, Brazilië, Zuid-Afrika en Japan, Spotify-charts in Nederland, Frankrijk, Italië en Turkije plus airplay in zes Europese landen en de VS. Lovende pers rolde vanuit de hele wereld binnen.

Indie / Pop

Deel via social media: