Zoek...
Vrijheid blijheid met Fluff Disco Vrijheidsfestival

Vrijheid blijheid met Fluff Disco Vrijheidsfestival

5 mei

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-04-12 07:00:00 • 2 min lezen

Eerste editie van Fluff Disco Vrijheidsfestival

Vrijdag 5 mei 2017 vindt op Strand Oog In Al (SOIA) in Utrecht de eerste editie van Fluff Disco Vrijheidsfestival plaats.

Een alternatief voor het bevrijdingsfestival op Transwijk en een samenwerking tussen SOIA-Strand Oog in Al en Fluff Disco. Een laagdrempelig festival met een entrée van €10,-. Met je voetjes in het zand dansen op fijne deuntjes, daggeren, schuren en glijden tot je erbij neervalt, het allerbeste uit de 90’s en 00’s, lekker meezingen en de lekkerste live-acts.

Fluff Disco staan al enkele jaren bekend om hun kleurrijke feesten in Utrecht en Amsterdam. Dresscodes, thema-partys, gekke acts, confetti, schuren, daggeren en polonaises. Het is altijd FEEST. Na vele zwoele avonden in HAL16, Club Nyx, EKKO en TivoliVredenburg is de tijd inmiddels bijzonder rijp voor een feestje in de frisse buitenlucht.

Langzaam maar zeker wordt Strand Oog In Al voorbereid op een feest dat zijn gelijke niet kent. Twee stages, een keur aan DJ’s, verrassende liveartiesten en rare acts. Het houdt gewoon niet op. Althans niet vanzelf. Kaartjes voor Fluff Disco Vrijheidsfestival zijn nu te koop voor €10,-.

Line-up:
DIO [live] – Fiesta Macumba Soundsystem – Tim Senders – De Danshal - Phalerieau & Alainde Lon – Def Rhymz [live] – HATO – Mikey Nice – Brandalarm – Fluff Disco Soundsystem en nog veel meer

Deel via social media: