Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-12-02 07:00:00 • 7 min lezen

Feeder zanger Grant Nicholas op 9 februari solo in Paradiso

Op maandag 9 februari komt Grant Nicholas voor een optreden naar Paradiso in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit soloconcert van de Feeder frontman start op zaterdag 6 december om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

De Britse zanger Grant Nicholas kwam in 2014 met zijn solodebuut ‘Yorktown Heights’ naar buiten, na een jarenlange succesvolle carrière als frontman bij Feeder. De geliefde Britrock band, bekend van nummers als ‘Buck Rogers’ en ‘Pushing the Senses’, houdt op dit moment een korte pauze, waardoor Grant Nicholas de mogelijkheid kreeg om zich volledig te focussen op zijn solowerk. In een interview met The Independent zegt hij: “Ik was nooit van plan om een soloalbum uit de brengen, omdat ik in Feeder alle nummers al in mijn eentje schreef. Op een gegeven moment realiseer je je, dat het tijd is om iets nieuws en verfrissends neer te zetten. Dat kon alleen maar met een eigen soloalbum.’ En die nieuwe, verfrissende sound van zijn soloalbum zal Nicholas tijdens zijn show op 9 februari in Paradiso aan het Nederlandse publiek presenteren.

 

Maandag 9 februariGRANT NICHOLAS

Paradiso| AmsterdamEntree: € 9,50 (excl. servicekosten + lidmaatschap)De kaartverkoop begint op zaterdag 6 december om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Grant Nicholas op www.grantnicholas.net of op Facebook.

Deel via social media: