Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-14 07:00:00 • 11 min lezen

Fink kondigt nieuwe reeks concerten aan

In maart komt FINK naar Nederland voor een aanvullende reeks concerten. Op 6 maart is de populaire Britse band te zien in De Oosterpoort (Groningen), 7 maart op Where The Wild Things Are (Zeewolde), 8 maart in 013 (Tilburg) en 9 maart in TivoliVredenburg (Utrecht). De kaartverkoop is reeds gestart.

 

De groep rond Fin Greenall staat - in navolging op hun recente en succesvolle Lowlands optreden - volgende maand eerst nog drie avonden in een uitverkochte Paradiso. Aanleiding hiervoor is het verschijnen van hun vijfde studioalbum 'Hard Believer' dat afgelopen zomer uit kwam. De plaat herbergt een prachtige verzameling indrukwekkende liedjes die veelal rustig in opbouw zijn en uitmonden in krachtige en bombastische finales.   

 

'Hard Believer' kon rekenen op een lovende ontvangst in de pers en de onweerstaanbaar groovende single 'Looking Too Closely' werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Inmiddels heeft FINK het aangrijpende 'Shakespeare' uitgebracht. De bijbehorende video is via deze link te bekijken.  

 

Meer informatie over FINK is te vinden op www.finkworld.co.uk.  

 

Deel via social media: