Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-11-17 07:00:00 • 7 min lezen

Foo Fighters op Rock Werchter 2015!

Here comes the sun! De eerste naam voor Rock Werchter is een feit. Foo Fighters zullen op donderdag 25 juni 2015 present geven in het Festivalpark in Werchter (B). Meer namen volgen snel. Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. De tickets voor het festival gaan in verkoop op zaterdag 29 november vanaf 9u via ticketmaster.be.

 

De komst van Foo Fighters is er een op algemeen verzoek. De vrienden van het festival worden elk jaar gevraagd hun wishlist over te maken. Autoritair bezetten Foo Fighters dit jaar de bovenste plek. Rock Werchter schuift graag een weekend op om de beste rockband van nu op zijn affiche te hebben. De band keert immers eind juni al terug naar de Verenigde Staten. Op zaterdag 4 juli spelen ze een grootse show in Washington D.C., de stad waar frontman Dave Grohl opgroeide. Foo Fighters spelen in 2015 voor de derde keer in hun 20-jarige bestaan in Werchter. De vorige passage dateert alweer van 2005. Het nieuwe album 'Sonic Highways' (2014) kwam tot leven in acht iconische opnamestudio's en is Grohl's ode aan de rijke Amerikaanse muziekgeschiedenis. Foo Fighters zijn een prachtig voorbeeld van die weelde.

 

Over Rock Werchter:

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Vier dagen lang is in het Festivalpark in Werchter (België) het beste van nu te zien en te horen op drie podia: Main Stage, KluB C en The Barn. Rock Werchter programmeert overtuigd over genres heen. Dat wordt gesmaakt. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Over de vier festivaldagen heen vonden in 2014 bijna 150.000 unieke festivalgangers uit alle mogelijke windstreken de weg naar een maanden op voorhand uitverkocht festival.

 

 

Weet meer over Rock Werchter via

Voor meer info over Foo Fighters, surf naar foofighters.com

Hun nieuwe album 'Sonic Highways' is nu verkrijgbaar.

 

Deel via social media: