Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-06-22 07:00:00 • 5 min lezen

FRIDAY NIGHT OUT: THE FRESH CUTS met EDSILIA ROMBLEY en BENJAMIN HERMAN

VR 3 JULI FUNK / SOUL / VOCAL JAZZ 20.30 uur FRIDAY NIGHT OUT: THE FRESH CUTS MET EDSILIA ROMBLEY & BENJAMIN HERMAN Tickets DINERCONCERT

Friday Night Out! Een complete avond uit met live muziek, borrel, diner en dansen op groovy tunes. Direct uit je werk met collega’s en vrienden het weekend kickstarten in de North Sea Jazz Club.

 VOORPROGRAMMAVoorafgaand aan het concert van huisband The Fresh Cuts en hun gastartiesten speelt Bartelmans trio heerlijke jazzmuziek tijdens het diner.  THE FRESH CUTS MET EDSILIA ROMBLEY & BENJAMIN HERMANFrank McComb is helaas verhinderd en zal, in tegenstelling tot het eerdere bericht in onze nieuwsbrief van 16 juni en aankondiging op de site, helaas niet aanwezig zijn tijdens deze editie.Zonder The Fresh Cuts geen Friday Night Out. De club is inmiddels hun tweede huis. Bas van der Wal (gitaar), Alexander van Popta (toetsen), Salle de Jonge (drums) en Hugo den Oudsten (basgitaar) spelen met menig soloartiest. Maar The Fresh Cuts is veel meer dan een begeleidingsband: met hun muzikaliteit zetten ze letterlijk de toon. Ook vanavond nodigen ze weer een aantal bijzondere gastartiesten uit. Vanavond is dat een heel bijzonder duo: zangeres Edsilia Rombley en saxofonist Benjamin Herman!

Deel via social media: