Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-09-23 07:00:00 • 9 min lezen

Gramatik + Support: RocknRolla Soundsystem naar De Oosterpoort!

Op 18 november 2014 verwelkomt De Oosterpoort Gramatik & Support: RocknRolla Soundsystem in de Kleine Zaal! Denis Jasarevic, beter bekend als Gramatik, is een in New York woonachtige producer/DJ. De geboren Sloveen mixed in zijn producties allerlei genres door elkaar zoals hiphop, glitch, electro, dubstep… u roept en Gramatik draait. Zijn nieuwe plaat ‘The Age of Reason’ verscheen dit jaar en de beatgoochelaar komt deze release vieren met Groningen.

De roots van de electronische producer liggen in de hiphopmuziek. Al op jonge leeftijd werd hij beïnvloed door namen als RZA, DJ Premier en Dr. Dre.  In 2008 trok hij na zijn eerste deal naar New York en verscheen zijn eerste album. Dit instrumentale album was een hit via distributiekanaal Beatport en de eerste pure hiphopplaat die daar langdurig (zes maanden!) in de ’Top 100 Chill Out charts’ stond. Op zijn volgende platen experimenteerde Gramatik er lustig op los, wat resulteerde in de genre-overstijgende sound die de producer/DJ vandaag de dag heeft.

Support: RocknRolla Soundsystem

Dit DJ-collectief uit de stad maakt de laatste tijd furore in zowel de stad als de rest van het land. U kunt ze kennen van bijvoorbeeld hun maandelijkse avonden in Het Pakhuis en Buckshot. Tijdens een set van Raymond van Felius, Martijn Bosch en Sebastian Davidson komt er van alles voorbij: soul, groove, hiphop, reggae & RocknRolla. Van James Brown tot Elvis Presley. Wat u van RocknRolla Soundsystem kan verwachten is dus nooit zeker, maar bereidt u voor op uiterst dansbare muziek!  Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur) & website de Oosterpoort, Plato en Ticketmaster

U betaald per ticket € 2,50 servicekosten. Dit bedrag wordt in het bestelproces toegevoegd.

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Deel via social media: