Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR ROELOF NOORDA
2016-08-12 07:00:00 • 5 min lezen

Green Day's "Revolution Radio" album komt in oktober uit

De Amerikaanse punkrockband Green Day brengt hun twaalfde studioalbum, Revolution Radio , uit op 7 oktober. De aankondiging van het nieuwe album komt tegelijkertijd met de release van de nieuwe single: Bang Bang. De lyricvideo van deze single is exclusief op de Facebook-pagina van Green Day te zien.

Het album Revolution Radio is geproduceerd door Green Day en opgenomen in Oakland. Voor het nieuwe album haalde Green Day hun inspiratie uit de complexiteiten en onzekerheden van het moderne bestaan. Muzikaal gezien is het album van Green Day rauw en onverschrokken - kenmerkend voor een van de toonaangevende bands in de rockmuziek. De nieuwe single Bang Bang is het antwoord van Green Day op recente gebeurtenissen. Dit kenmerkt een welkome terugkeer van een band met meer te vertellen dan ooit.

'Of course the world has lost its collective mind. and me, Mike and Tré are lost souls too', aldus Green Day frontman Billie Joe Armstrong. 'Revolution Radio is a movement for lost souls to come together. dance together. sing together. and most of all, find each other. That's what the spirit of Green Day has been about since day one.'

Deel via social media: