Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR
2014-11-11 07:00:00 • 9 min lezen

HET NUT VAN TANTES 6+ Servaes Nelissen en Pieter Tiddens

HET NUT VAN TANTES 6+familievoorstelling in de serie ‘familiepretcabaret’

De tantes geven een knalfeest!

Tante Neel en tante Pietje wonen samen, zonder man en zonder kinderen. Dat komt heel goed uit. Voor kinderen en mannen hebben ze het veel te druk. Met kibbelen over het nut van alles. Want wat nuttig is, daar kan je heel heerlijk ruzie over maken. Toch houden ze ook van elkaar. Als ze samen 110 jaar worden is dat een goede reden voor een groot tuinfeest. Juist die dag komt een van de twee met een heel schokkende boodschap!

Servaes Nelissen en Pieter Tiddens wonnen ieder al eens de Gouden Krekel voor de beste podiumprestatie, de hoogste onderscheiding in het jeugdtheater. Ze wilden heel graag eens samen werken. Uit liefde voor de wonderlijke karakters die hun eigen tantes waren, maken ze met muziek, poppenspel en sketches een feest voor de hele familie.

Tekst, spel en muziek: Servaes Nelissen en Pieter TiddensRegie: Marja KokDecor en techniek: Jakob Nissenkostuums: Jookje ZweedijkGrime: Hennesien van WalderveenFotografie: Joke Schot/ Rosaria MacriZaken: Nicolet SchoutenDank aan: Corriene NelissenBoekingen: Gerda Slot http://www.totslot.nlProductie van Eigen Werk in samenwerking met Alles voor de Kunsten 

https://www.youtube.com/watch?v=cC-0DGT59HY&feature=youtu.be

http://www.pietertiddens.nl/voorstellingen/voorstellingen-bent/bent-spee...

Deel via social media: