Zoek...
Bekijk de nieuwe video 'Back Home'

Bekijk de nieuwe video 'Back Home'

PERSBERICHTEN
DOOR
2017-05-19 08:00:00 • 2 min lezen

Mercy John lanceert nieuwe video 'Back Home'

Op 2 mei 2017 is de videoclip van 'Back Home' van Mercy John uitgebracht. 'Back Home' is de tweede single van het album 'This Ain’t New York', dat in februari verscheen op Butler Records. In de video komt de band terug van een nachtelijk avontuur. Wat zich ’s nachts heeft afgespeeld wordt in de laatste seconden van de video duidelijk.

Voor de videoclip werden op een locatie in Brabant zo’n 1000 bloemen geplant die momenteel in volle bloei te zien zijn. De bloemen vormen de naam 'Mercy John', tezamen zo’n veertig vierkante meter! Danny van der Wielen, eerder verantwoordelijk voor videoclips en registraties van onder andere Bewilder en Into The Great Wide Open, regisseerde en filmde de video.

In februari 2017 verscheen 'This Ain’t New York' van Mercy John. Sindsdien ontving het album geweldige reviews in onder andere Volkskrant, Lust For Life, Heaven, Gitarist en Music Maker en  werd het album uitgeroepen tot album van de week bij NPO Radio 1, Omroep Brabant, RTV Rijnmond en AlslagThunderroad (NPO Radio 2). Inmiddels is Mercy John bezig met een Nederlandse clubtour en stond de band al op het affiche van Paaspop, Naked Song Festival en Heartland Festival.

Deel via social media: