Zoek...
Ilse DeLange naar De Oosterpoort!

Ilse DeLange naar De Oosterpoort!

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-09-04 07:00:00 • 2 min lezen

Pop

Ilse DeLange naar De Oosterpoort!

Vaak is het beter je helden niet te ontmoeten. Voor Ilse DeLange geldt het tegenovergestelde. Haar samenwerking met T-Bone Burnett, wiens muziek de inspiratiebron was voor World of Hurt, brengt Ilse DeLange terug naar haar roots. Ter gelegenheid van het nieuwe album kondigt ze na haar theatertour een reeks clubshows aan.

T-Bone Burnett is muzikant, songwriter en één van de meest herkenbare en authentieke producers ter wereld. Aan de lijst artiesten met wie hij heeft samengewerkt (Roy Orbison, Elton John, Elvis Costello) heeft hij nu één toegevoegd uit Nederland: Ilse DeLange! De cirkel van World of Hurt is rondgemaakt. De man wiens muziek de inspiratiebron was voor het debuutalbum van Ilse was nu de producer van haar nieuwe album. Gravel & Dust is een nieuwe stap vooruit, een aanwakkering van een oud vuur, en tegelijk een terugkeer naar haar bron.

Het album zal tijdens haar komende theatertournee de hoofdrol krijgen die het toekomt. Want daarin onderscheidt Ilse DeLange zich wél van de door haar bewonderde producer: T-Bone Burnett voelt zich niet zo op zijn gemak op het podium. Ilse DeLange wel, die hoort er thuis. Vrijdag 20 maart staat ze met haar band in De Oosterpoort!

 

 

Ilse DeLange
Vrijdag 20 maart 2020
SPOT/De Oosterpoort
€ 38,60 (incl. servicekosten)
Tickets en meer info

Pop

Deel via social media: