Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2014-10-13 07:00:00 • 8 min lezen

Intiem winterfestival Grasnapolsky in 2015 op 6, 7 en 8 februari wederom in Radio Kootwijk

Na een succesvolle, uitverkochte editie in 2014 ziet Staatsbosbeheer het festival en de organisatie graag terugkomen in Radio Kootwijk, het legendarische zendgebouw op de Veluwe, op 6, 7 en 8 februari 2015.  

Festival Grasnapolsky zal in capaciteit, programma en aantal podia uitbreiden, waarbij de focus op de intieme beleving overeind blijft staan. Het muzikale programma zal komend jaar meer de randjes opzoeken. Naast de gebruikelijke ruimte voor ambachtelijke singer-songwriters, richt nieuwe programmeur Jelte Heringa zich ook op wat meer pit: ‘iets minder lief’, ‘eigenwijs’ en ‘energiek’ zijn daarbij kernwoorden. In het randprogramma wordt nog meer ingezoomd op de geschiedenis en de natuurlijke omgeving van de locatie. De eerste namen voor het programma van 2015 worden eind oktober verwacht, dan start tevens de kaartverkoop. 

 

Bezoekers van Grasnapolsky krijgen de kans bijzondere optredens in meerdere disciplines mee te maken. Er is nieuwe muziek te ontdekken, maar er zijn ook gevestigder acts te zien en te horen, die tegen het decor van Radio Kootwijk net even anders ogen en klinken. Het festival is bewust klein: in een tijd waarin grote arena’s en massafestivals de scepter zwaaien, biedt het festival een intieme muzikale beleving op een bijzondere locatie en in een bijzondere festivalperiode. Winterfestival Grasnapolsky op 6, 7, 8 februari 2015 in Radio Kootwijk brengt je binnenste buiten. 

 

Foto: Arend Jan Hermsen

Deel via social media: