Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-10-20 07:00:00 • 5 min lezen

Jett Rebel brengt aanstaande vrijdag twee clips uit

Jett Rebel brengt vrijdag 21 oktober twee clips tegelijk uit. De nummers ‘Tracks of Your Tears’ en ‘Look At Me Now’ zijn beiden afkomstig van het album ‘Don’t Die On Me Now’. Dit album kwam in augustus uit en werd spectaculair gelanceerd met een releaseparty op Lowlands. Typerend voor Jett Rebel is dat hij zichzelf altijd wil blijven uitdagen en verrassen. En daarmee ook het publiek. Door nu niet één, maar twee videoclips tegelijk uit te brengen, wat een flinke hoeveelheid werk is, wordt maar weer eens duidelijk dat zijn creativiteit oneindig is. 

Zo kondigde hij onlangs aan dat er dit jaar nog een nieuw album zal uitkomen. Dit zal zijn derde studioalbum zijn in 12 maanden tijd. 

De twee clips zijn absolute tegenpolen in hun beeld. De ene is grauw, koud en kil, waar de ander kleurrijk en zonnig is. 

De videoclips zullen te zien zijn op www.youtube.com/jettrebelvevo 

Jett Rebel zal tijdens de MTV Music Week optreden in Rotterdam, waar dit jaar de MTV Awards plaatsvinden. Hij presenteert daar zijn eigen label, Baby Tiger Records en de artiesten die daar aan verbonden zijn. Op 4 februai 2017 speelt Jett Rebel in AHOY Rotterdam.   

Copyright foto: Latoya van der Meeren

 

Deel via social media: