Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2016-12-19 07:00:00 • 8 min lezen

Jo Goes Hunting kondigt debuutalbum aan

Come, Future is de titel van het debuutalbum van Jo Goes Hunting, de band rondom multi-instrumentalist Jimmi Hueting. Met zijn drums, analoge synthesizers, gitaren en drummachines creëert Jimmi alternatieve popmuziek. Vorige week beleefde Jo Goes Hunting haar televisiedebuut in het programma De Wereld Draait Door, waar de nieuwe single Winner werd gespeeld.

Come, Future verschijnt op vrijdag 24 februari 2017, Op 16 maart 2017 start de albumtournee in Merleyn in Nijmegen. Muzikaal wonderkind Jimmi Hueting studeerde cum laude af aan het conservatorium van Rotterdam. Hueting is het brein achter Jo Goes Hunting. Hij schrijft alle nummers en speelt het merendeel van de instrumenten in. Live wordt hij bijgestaan door zijn band. De sound van Jo Goes Hunting wordt bepaald door de karakteristieke drums en terugkerende meerstemmige zang. De analoge synthesizers zorgen voor een fijne ritmische afwisseling. Come, Future laat zich beluisteren als een experimenteel alternatief popalbum.

Jo Goes Hunting is dit jaar nog live te zien tijdens het 3voor12 Song van het Jaar Festival op vrijdag 16 december in TivoliVredenburg in Utrecht en als support act voor Bombay tijdens diens najaarstournee. In maart 2017 start de Come, Future albumtournee en doet de band de volgende podia aan:

16/03    Merleyn, Nijmegen

17/03    V11, Rotterdam

18/03    Paradiso, Amsterdam

Deel via social media: