Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2017-02-16 07:00:00 • 5 min lezen

KNUS @ Poppodium Duycker 17-03-2017

KNUS is een intieme concertreeks waarbij de artiesten in een huiskamerachtige setting hun muziek ten gehore komen brengen.

 

Okke Punt Okke Punt is een 23-jarige Singer-Songwriter. Opgroeiende in een huis waar muziek centraal staat kwam Okke al vroeg in aanraking met het luisteren naar en spelen van muziek. Na 3 jaar gedrumd te hebben kwam hij er achter dat hij iets mist. Hij pakt de gitaar op, begint liedjes te schrijven en wordt leadzanger van een bluesband. In die jaren van jammen in de lokale kroeg en hier en daar optreden met zijn band doen Okke zich realiseren dat dit is wat hij wil doen. Hij besluit toelating te doen voor de Pop-opleiding van het Conservatorium van Amsterdam en wordt op 17-jarige leeftijd toegelaten. Okke heeft meegedaan aan “De Beste Singer-Songwriter van Nederland” waarbij hij de finale heeft behaald en in een uitverkochte zaal in Paradiso stond.

Jasper Mook Jaspers solocarrière kreeg een extra duwtje in de rug door zijn finaleplaats in het televisieprogramma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’ in 2013. Deze tv-performance zorgde voor een flinke groei in zijn al loyale fanbase, die hij door vele YouTube-filmpjes al jaren weet te bedienen. Jasper speelde zijn eerste grote tour in 2013 in zalen als Paradiso, Tivoli, Effenaar en de Melkweg. Hier heeft hij het podium mogen delen met bands als Yellowcard, You Me At Six en Megan Nicole. In 2014 heeft hij getourd in Ierland, gevolgd door verschillende shows in de UK. Na deze tour heeft hij besloten om met zijn muziek in een andere vorm verder te gaan. Als een afsluiting van deze periode bracht hij zijn live EP ‘Home’ uit.

Tolls Tolls (Daan van Beijeren) brengt zijn publiek tot zwijgen en dat is niet vreemd. Volgens 3voor12 is Tolls een interessante verrassing die de aandacht van zijn publiek met een glimlach weet te pakken. Geboren op een woonboot in Amsterdam, heeft singer-songwriter Tolls de golving van het water meegekregen met zijn luistermuziek met folk, indie en pop-invloeden. In 2016 werd Tolls door Freesonica geselecteerd, speelde hij met Popronde 2016 en behaalde hij de finale van de Grote Prijs van Nederland. 2017 zal in het teken staan van het opnemen van z’n Nederlandstalige debuutabum.

Job&Ramon Job&Ramon vormen samen een formatie die covers van verschillende genres spelen, van pop tot ballads tot blues en van jaren ’60 muziek tot hedendaags. Daarnaast schrijven zij ook eigen werk. Job speelt (slag) gitaar en Ramon zingt en speelt ook gitaar. Daarnaast nemen zij een tamboerijn en harmonica mee, wat een mooie aanvulling op verschillende songs is. Bij dit duo is meerstemmigheid een groot element tijdens de songs. Het maakt niet uit welk nummer ze spelen de een vult de ander aan. Met hun plezier in het maken van de muziek en de bij elkaar passende stemmen amuseren ze het publiek.

 

open: 19:30aanvang: 20:00

voorverkoop : € 6,-cjp - voorverkoop: € 4,-deurverkoop: € 8,-

locatie: Duycker kleine zaal

 

open: 19:30aanvang: 20:00

voorverkoop : € 6,-cjp - voorverkoop: € 4,-deurverkoop: € 8,-

locatie: Duycker kleine zaal

 

Deel via social media: