Zoek...
PERSBERICHTEN
DOOR JAN KLUPPER
2015-01-28 07:00:00 • 11 min lezen

K's Choice in december terug in Nederland voor 5 extra shows

Het concert van K´s Choice in het Utrechtse TivoliVredenburg op 24 mei is uitverkocht. Wegens de aanhoudende belangstelling, laat de Belgische band vandaag weten dat ze in december voor een vijftal shows terugkomt naar ons land. De kaartverkoop start op zaterdag 31 januari om 10:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de websites van de podia.

 

De concertreeks ziet er als volgt uit:

 

06 december: Eindhoven, Effenaar

07 december: Rotterdam, Rotterdamse Schouwburg

08 december: Groningen, Oosterpoort

09 december: Amsterdam, Paradiso

10 december: Nijmegen, Doornroosje

 

Inmiddels is er ook meer bekend over het nieuwe studioalbum van K´s Choice. ´The Phantom Cowboy´ verschijnt op 24 april (Sony) en telt een elftal tracks waarmee de groep rond Sarah en Gert Bettens teruggrijpt naar het rauwere geluid uit de begintijd van de band. Energieke rocksongs vol dynamiek en aanstekelijke hooks. De eerste single ´Private Revolution´ komt op 6 februari uit.

 

K´s Choice debuteerde in 1993 met ´The Great Subconscious Club´ en brak in 1995 door met ´Paradise In Me´ met daarop de grote hit ´Not An Addict´. Tot in 2003 brachten ze nog enkele albums uit, waaronder ook een live- en verzamelalbum. Vervolgens werd een pauze ingelast, die door Sarah en Gert werd gebruikt om zich te richten op een eigen solocarrière. In 2010 en 2011 verscheen er weer K´s Choice werk, resp. ´Echo Mountain´ en ´Little Echoes'.

 

Combitickets exclusieve showcase 24 maart

Tevens zijn er (een beperkt aantal) combitickets beschikbaar voor een concert uit bovenstaande lijst + een exclusieve 2meter sessie-avond op 24 maart 2015 in het monumentale Zonnehuis theater in Amsterdam. In intieme setting wordt er gekeken naar memorabele K’s Choice fragmenten uit het 2 Meter Sessies archief én zal de band een tiental liedjes spelen van het nieuw te verschijnen album. De combitickets zijn te koop via bovenstaande podia.

 

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.

Deel via social media: