Zoek...
La Pegatina exclusief in Afas op 13 december met exclusieve show!

La Pegatina exclusief in Afas op 13 december met exclusieve show!

Youtube video
PERSBERICHTEN
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-02-21 07:00:00 • 1 min lezen

Pop

LA PEGATINA (ES) PAKT OP VRIJDAG 13 DECEMBER 2019 UIT IN AFAS LIVE

Dat het Spaanse La Pegatina een speciale en bijzondere band met Nederland heeft, is een understatement. Het achtkoppige feestgezelschap bracht de afgelopen jaren alle grote Nederlandse festivals (waaronder o.a. Pinkpop, Lowlands, Concert At Sea, Zwarte Cross en Paaspop) tot een kookpunt met shows die eenzelfde energie opwekken als een atoomsplitsing.

Na een zegetocht van uitverkochte clubshows zet de band nu de volgende logische stap: op vrijdag 13 december staat La Pegatina in de AFAS Live voor een exclusieve Benelux venue show die in het teken staat van ¡FIESTA!. Zo ontvangen ze die avond verschillende amigo’s uit Nederland op het podium én zijn er Spaanse hapjes (tapas) en drankjes (Cerveza en sangria).

                                                                                                                        

Een gelimiteerd aantal Early Birdtickets à  €29,95 is vanaf vandaag 11 uur te koop via Ticketmaster. Als deze uitverkocht zijn gaan de Regular Tickets à  €35,75 in de verkoop (prijzen inclusief servicekosten).

                                                                                                              

La Pegatina

La Pegatina omschrijven is een feest op zich. De muzikale mix van rumba catalana, ska, punk en música mestiza -verpakt in aanstekelijke  songs die live met een ongekend enthousiasme in hoog tempo worden gespeeld- is pure Fiesta Therapy. Tijdens de AFAS Live-show zal een aantal bijzondere gasten het podium delen met de band ; daarover spoedig meer info.

Buiten eigen land is het uit Barcelona afkomstige La Pegatina in Nederland het populairst. Waarom? Nou, simpel. Een show van La Pegatina is magisch; verwarmt; maakt gelukkig en laat de bezoeker dagen erna nog met een glimlach van oor tot oor lopen. Stilstaan is geen optie. In eigen land is La Pegatina één van de populairste Spaanse bands van de laatste jaren. Ooit begonnen op straat vult het gezelschap er nu de grootste zalen en is ze een must-have voor alle grote festivals.

 

Tickets

Tickets zijn te koop via Ticketmaster.

Pop

Deel via social media: